Utvecklare av programvara inom bildbehandling

BITSIM NOW SÖKER UTVECKLARE AV PROGRAMVARA INOM BILDBEHANDLING

Nu söker BitSim NOW (BitSim AB och NOW Electronics AB under fusion) flera medarbetare inom området bildbehandling i tekniska applikationer. Vi använder både traditionella bildbehandlingsmetoder och metoder inom maskininlärning.

OM BITSIM NOW

BitSim NOW är ett designhouse som erbjuder utveckling inom elektronik, bildbehandling, programmering och mekanik för inbyggda system. Vi gör de flesta av våra uppdrag inhouse. Bolagen har idag 36 anställda och är i en expansionsfas. Vi har långa framgångsrika relationer med välkända företag inom den svenska industrin.

På BitSim NOW finns det duktig och senior kompetens. Vill du arbeta på en arbetsplats med högt i tak där nya tankar och idéer välkomnas? Då kan detta vara en mycket passande arbetsmiljö för dig.

ARBETSUPPGIFTER

Som bildbehandlare kommer du främst att arbeta med utveckling i olika typer av kundprojekt, men ibland även stödja försäljningsprocessen som teknisk expert. Du kommer få möjligheten att arbeta brett med teknisk programmering, till stor del med inriktning mot bildbehandling. Det kan exempelvis handla om att implementera förstudier, systemering, kodning och testning. Konstruktionerna som företaget utformar används för applikationer inom medicinteknik, försvar och övrig industri och är oftast i teknikens framkant.

Som utvecklare hos BitSim NOW erbjuds du en omväxlande roll där du kommer få möjligheter att vara konstruktör i vissa projekt, men i andra fungera som systemarkitekt eller teamleader, beroende på intresse och erfarenhet.

Du kommer till exempel att:

 • Utvärdera kunders problem och hitta lösningar som fungerar
 • Utveckla bildbehandlingsalgoritmer
 • Utveckla kompletta industriella bildbehandlingssystem
 • Integrera linescankameror, IR-kameror och vanliga industriella kameror
 • Ta fram koncept för nya system och implementera dessa hos kunden

På arbetsplatsen arbetar vi i mindre team, ofta in-house, vilket innebär att du kommer vara nära affärerna och du får därmed ett helhetsperspektiv. Uppdragen som BitSim NOW jobbar med är av olika karaktär vilket erbjuder stor variation.

EGENSKAPER HOS SÖKANDEN

Du är civilingenjör inom datateknik/medieteknik eller motsvarande och har minst 2 års erfarenhet av kvalificerat utvecklingsarbete inom bildbehandling. Det är viktigt att du är självgående med bra driv.

Vi söker dig som har:

 • Utbildning inom området bildbehandling
 • Problemlösningsförmåga och djupt tekniskt intresse
 • Erfarenhet av Python, C#, C++, MatLAB
 • Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är ett plus om du har erfarenhet av:

 • lösningar med metoder för maskininlärning/AI
 • hela systemlösningar med datorer, mjukvara, elektronik och mätteknik

Ansökningar skickas till: career@bitsimnow.com

VILL DU VETA MER?

Frågor om tjänsten besvaras av VD Philip Nyströmer tel 08 – 525 223 59